5. Lesný Beh na Pajštún - letná edícia - 13.8.2016
počasie: 22°C, zamračené 
11,5km beh
abs. por. por. v kat. Meno Priezvisko ročník kategória klub, mesto št číslo čas strata
1 1 Alexander JABLOKOV 1991 M Behame.sk/Slavia UK 56 00:49:50 +00:00:00
2 2 Dávid ŽIGO 1998 M PROefekt 32 00:50:17 +00:00:27
3 3 Miroslav LUKÁČ 1985 M Žiar nad Hronom 77 00:51:20 +00:01:30
4 4 Jozef MRÁZ 1980 M AK Veteran Bratislava 54 00:51:49 +00:01:59
5 5 Peter PASEČNÝ 1981 M 2ka.sk 58 00:54:57 +00:05:07
6 6 Ján ELISCHER 1982 M Bratislava 81 00:56:24 +00:06:34
7 1 Daniel MEDVECKÝ 1975 M40 BK Viktoria Horné Orešany 78 00:56:29 +00:06:39
8 1 Štefan DEMOVIČ 1964 M50 KOBRA Bratislava 37 00:57:03 +00:07:13
9 7 Rastislav CÍCH 1987 M BeastMode 45 00:57:08 +00:07:18
10 8 Slavomír SLEZÁK 1977 M Neverendingrunners 74 00:57:15 +00:07:25
11 9 Peter BADURA 1981 M Bež ako vieš 73 00:57:36 +00:07:46
12 2 Jozef HARVANČÍK 1971 M40 DOPRAVOPROJEKT RUN Team  70 00:58:21 +00:08:31
13 10 Marek ZAŤKO 1987 M Zatulos Running Team 31 00:58:22 +00:08:32
14 3 Pavol OBERTÁŠ 1975 M40 MolFit team 86 00:58:28 +00:08:38
15 4 Peter SZABO 1969 M40 Trencianska Teplá 40 00:58:36 +00:08:46
16 11 Tomáš POMPURA 1983 M Lamac 3KA 82 00:58:41 +00:08:51
17 12 Martin MAŇO 1978 M Skupina Mravec 71 00:58:54 +00:09:04
18 5 Marek BELIANSKY 1976 M40 5F 94 00:59:25 +00:09:35
19 6 Pavol LIPTÁK 1973 M40 FIT štýl Runnig Team 42 00:59:28 +00:09:38
20 13 Peter HORNIK 1981 M Bratislava 49 00:59:32 +00:09:42
21 7 Ivan VAŠKO 1975 M40 ŠK ARCHING/Smižany 67 00:59:40 +00:09:50
22 14 Martin SÁGHY 1990 M Neverendingrunners 61 00:59:41 +00:09:51
23 15 Milan ZELINA 1985 M ŠK PKF Trnava 64 00:59:44 +00:09:54
24 2 Milan HUDEČEK 1962 M50 Run For Fun 30 00:59:48 +00:09:58
25 3 Miroslav DURAČKA 1964 M50 Bratislava 51 01:00:10 +00:10:20
26 16 Rastislav KRIŠKA 1983 M STS Chvojkovice-Brod 36 01:00:27 +00:10:37
27 1 Martina ČIBOVÁ 1983 Z SHEruns Bratislava 17 01:00:33 +00:10:43
28 4 Ján STRAKA 1965 M50 Financná správa SR Bratislava 53 01:00:42 +00:10:52
29 5 Robert TUCSOK 1966 M50 sprint 52 01:00:46 +00:10:56
30 2 Lenka PORUBSKÁ 1981 Z Hviezdoslavov 4 01:01:01 +00:11:11
31 17 Tibor BRATKO 1980 M Pajštúnski bežci, Stupava 46 01:01:35 +00:11:45
32 18 Branislav BILSKÝ 1990 M ŠK PKF 63 01:01:46 +00:11:56
33 19 Juraj ČÍK 1980 M Bratislava Vajnory 38 01:02:08 +00:12:18
34 20 Martin RANINEC 1983 M Dida Gym 97 01:02:21 +00:12:31
35 21 Branislav HANTÁK 1983 M Basebal club Apollo Bratislava 25 01:04:38 +00:14:48
36 6 Vladimír ŠTEFUCA 1963 M50 Dlhé diely 33 01:04:44 +00:14:54
37 22 Marek WILLMANN 1986 M BeastMode 57 01:04:49 +00:14:59
38 8 Vladislav BLAŽO 1971 M40 BK Viktoria Horné Orešany 59 01:04:54 +00:15:04
39 9 Marek ORLÍK 1976 M40 Realiz Sport Team 98 01:04:55 +00:15:04
40 10 Maroš TOMA 1973 M40 Nová Bana 50 01:04:55 +00:15:05
41 11 Ján HRÚZ 1975 M40 Sportdiag Team 83 01:05:11 +00:15:21
42 3 Ivana BESEDIČOVÁ 1985 Z ASK FENIX BRATISLAVA 5 01:05:15 +00:15:25
43 7 Belo KOVÁČ 1954 M50 Bratislava 35 01:05:16 +00:15:26
44 4 Alexandra LALOVÁ 1986 Z Pezinok 14 01:06:21 +00:16:31
45 23 Michal KACKO 1989 M Nové Zámky 88 01:07:10 +00:17:20
46 24 Dominik VIGLAŠ 1987 M Stupava 41 01:08:39 +00:18:49
47 25 Viktor ŠELESTÁK 1989 M Bratislava 76 01:10:08 +00:20:18
48 1 Gabriela JANÍKOVÁ 1966 Z40 AC Malacky 8 01:11:31 +00:21:41
49 5 Andrea ELISCHEROVÁ 1985 Z Bratislava 23 01:12:30 +00:22:40
50 6 Michaela SASVÁRIOVÁ 1993 Z Lekáren v Retre 95 01:12:37 +00:22:47
51 26 Matej BODNÁR 1986 M Bratislava-Vajnory 29 01:12:38 +00:22:47
52 12 Dodo ŠVELTA 1976 M40 Bratislava 69 01:12:49 +00:22:59
53 13 Rudolf KOPCOK 1971 M40 marianka 26 01:14:13 +00:24:23
54 7 Zuzana HERZÁNOVÁ 1981 Z Velké Leváre 18 01:14:50 +00:25:00
55 8 Sona KOPCOKOVÁ 1982 Z marianka 2 01:15:02 +00:25:12
56 9 Lucia KURINCOVÁ 1980 Z SHEruns 13 01:15:09 +00:25:19
57 27 Marek SEDLÁCEK 1987 M Bratislava 79 01:15:45 +00:25:55
58 8 Ľubomír OKRUHLICA 1952 M50 Nezávislost Bratislava 80 01:15:48 +00:25:57
59 2 Iveta JAŠKOVÁ 1958 Z40 Bratislava 22 01:16:05 +00:26:15
60 28 Peter POLKA 1981 M Bratislava 72 01:16:45 +00:26:55
61 10 Aneta MAŇOVÁ 1978 Z Stupava 9 01:17:14 +00:27:24
62 14 Jaroslav ZEMAN 1973 M40 Bratislava 39 01:17:22 +00:27:31
63 11 Ľubica MIKULÁŠOVÁ 1988 Z Pleasure Running Team 15 01:19:35 +00:29:45
64 29 Ondrej ŽEMBER 1981 M marianka 66 01:19:44 +00:29:54
65 30 Martin BARTALOŠ 2002 M Stupava 87 01:20:08 +00:30:18
66 12 Jana DEMETEROVÁ 1978 Z Stupava 19 01:23:18 +00:33:28
67 9 František ŠRANK 1962 M50 Stupava 99 01:25:06 +00:35:16
68 31 Rastislav MEĽUCH 1978 M #rastikthebest 75 01:25:38 +00:35:48
69 32 Bohuš DIENER 1984 M Rychlo a zbesilo 85 01:28:16 +00:38:26
70 3 Dana MIŠATOVÁ 1971 Z40 Ružomberok 16 01:28:23 +00:38:33
71 33 Vincent PROKŠA 1989 M Jelka 60 01:28:36 +00:38:46
72 4 Denisa PENIAKOVÁ 1976 Z40 Banska Bystrica 20 01:28:43 +00:38:53
73 13 Ivana MESÁROŠOVÁ 1991 Z Kamzík Running Team 7 01:29:11 +00:39:21
74 15 Miroslav SLAMA 1976 M40 Ivanka pri Dunaji 48 01:29:25 +00:39:35
75 16 Marián VARGA 1976 M40 Malý Dunaj 43 01:29:36 +00:39:46
76 17 Juraj KOČIŠKO 1973 M40 Bratislava 47 01:29:40 +00:39:50
77 14 Elena HRADISKÁ 1985 Z Bratislava- Cierna Voda 10 01:30:01 +00:40:11
78 34 Róbert ŽÁČEK 1983 M Bobanensens 2013 Malacky 44 01:30:04 +00:40:14
79 35 Filip ARDON 1986 M Pleasure Running Team 96 01:30:28 +00:40:38
80 5 Silvia PÚCHOVSKÁ 1962 Z40 P´art of Heart 93 01:31:04 +00:41:14
81 10 Jozef PAULEN 1950 M50 Ivanka pri Dunaji 92 01:31:07 +00:41:17
82 15 Monika LOVÁSZOVÁ 1982 Z   90 01:39:45 +00:49:55
83 36 Juraj LOVÁSZ 1989 M   89 01:39:49 +00:49:59
84 37 Oto DOBISZ 1981 M   91 01:39:50 +00:50:00
85 6 Gülhan ULUTEKIN 1966 Z40 Bratislava 6 01:43:05 +00:53:15
    Martin ROSIVAL 1988 M Vcelín BK 28 DNS  
    Peter FIJALKA 1987 M P´art of Heart 34 DNS  
    Adam PÁLKA 1988 M Bubu Running Club 55 DNS  
    Lubomir KONOPKA 1981 M Outsiterz 62 DNS  
    Andrej MESÍČEK 1993 M BK Viktoria Horné Orešany 65 DNS  
    Richard GOSIOROVSKY 1969 M40 Blava 84 DNS  
    Rastislav VALENTOVIC 1976 M40 LASOSPORT 27 DNS  
    Lucia MIHÁLOVÁ 1980 Z Run For Fun 3 DNS  
    Katka ONDREJKOVÁ 1981 Z Vcelín BK 1 DNS  
    Paulína BEDNAROVÁ 1987 Z Bratislava 11 DNS  
    Zuzana SCHUCHMANNOVA 1990 Z BeastMode 12 DNS  
11,5km beh so psom
abs. por. por. v kat. Meno Priezvisko ročník kategória klub, mesto št číslo čas strata
1 1 Jana A Máša FRIČ 1985 Z-P RETRO RUNNING TEAM 21 01:08:05 +00:00:00
2 1 Robert BÍRO 1964 M-P bratia CH de F /Bratislava 68 01:13:54 +00:05:49
3 2 Robert A Laba A Dasty KLIMENT 1977 M-P Vcelín BK 24 01:17:43 +00:09:38